Xbox One X: "Έχουμε τους περισσότερους launch τίτλους από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα"

Ο Albert Penello του Marketing τμήματος δίνει εξηγήσεις
11 Νοεμβρίου 2017 13:36
Xbox One X:

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις για την κυκλοφορία του νέου Xbox One X ο Senior Director του Xbox τμήματος, Albert Penello μαζί με άλλους υπεύθυνους δήλωσαν πως το ανανεωμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Microsoft θα έχει τους περισσότερους launch τίτλους που υπήρξαν για κονσόλα. Μετά όμως από αυτή την απάντηση, ο Penello στα forums του Resetera εξήγησε την λογική που κρύβεται πίσω από αυτή. Πιο αναλυτικά:

"Σοβαρή ερώτηση. Οι περισσότερες μοντέρνες κονσόλες κυκλοφορούν με 20 τίτλους την πρώτη ημέρα. Δεν μιλάω για back-compat (backwards compatibility) - μιλάω για νέους τίτλους που εκμεταλλεύονται τη νέα πλατφόρμα. Αυτοί μπορεί να είναι re-masters, παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στην προηγούμενη γενιά και στην τωρινή ή νέας γενιάς αποκλειστικά παιχνίδια. Γρήγορη αναζήτηση: Το X1 είχε 22. Το PS4 είχε 23, το Pro είχε 30. Πηγαίνοντας ακόμη πιο πίσω: Το Xbox 360 είχε 18 και το PS3 14. Το PlayStation 1 είχε 10. Εμείς είχαμε περισσότερους από 50 Xbox One X Enhanced τίτλους την ημέρα κυκλοφορίας. 67 μέχρι και σήμερα".

Η απάντηση του Penello κατάφερε και κίνησε αρκετά αρνητικά βλέμματα, λέγοντας του πως τα enhanced παιχνίδια δεν είναι launch τίτλοι. Εδώ, ο ίδιος πρόσθεσε:

"Από εδώ και πέρα διαφωνώ από την στιγμή που παρακολούθησα την βιομηχανία να χρησιμοποιεί ακριβώς τον ίδιο όρο για το PlayStation 4 Pro launch. Η ίδια η Sony μιλούσε για 40 launch τίτλους. Επομένως αν εγώ πω 50 τίτλους γιατί είναι τόσο διαφορετικό;".

Το Xbox One X βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων στην τιμή των €499. Την άποψη μας για τη νέα κονσόλα της Microsoft θα την βρείτε εδώ.

Tags: