The Game Awards 2017: Η γιορτή του gaming επιστρέφει!

Συντονιστείτε στις 7 Δεκεμβρίου για πιθανές νέες αποκαλύψεις
10 Νοεμβρίου 2017 15:03
The Game Awards 2017: Η γιορτή του gaming επιστρέφει!

Τα The Game Awards αποτελούν μία ακόμη γιορτή του gaming γιατί όχι μόνο βλέπουμε διάφορα παιχνίδια να παραλαμβάνουν βραβεία για την δουλειά τους, αλλά υπάρχουν και διάφορες ανακοινώσεις εκπλήξεις από διάφορους developers μαζί με όμορφες μουσικές παραστάσεις. Την ευκαιρία να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια για το 2017 θα μπορούν και οι τηλεθεατές μέσω του Facebook Messenger, Google Search (απλά πληκτρολογώντας "The Game Awards Voting"), Twitter DM και φυσικά, στo TheGameAwards.com.

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα υπάρξει ζωντανή ορχήστρα με διάσημους μουσικούς και ροκ καλλιτέχνες, που θα ερμηνεύσουν soundtracks από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών. Συνεχίζοντας, στα πλαίσια του event οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ψηφιακά παιχνίδια για τα PS4, Xbox One και PC σε νέες και μειωμένες τιμές. Περισσότερες πληροφορίες για αυτά θα ανακοινωθούν στις αρχές Δεκεμβρίου. Τέλος, η νύχτα των βραβείων θα ξεκινήσει στις 7 Δεκεμβρίου στις 4:00 τα ξημερώματα για εμάς στο Microsoft Theater του Los Angeles, με δυνατότητα streaming και σε 4K.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Unboxholics θα σας μεταφέρουν τα πάντα που θα ανακοινωθούν στο θέατρο των Game Awards 2017, επομένως, μείνετε συντονισμένοι.