Ascent: Οι δημιουργοί του PUBG ανακοινώνουν νέο MMORPG τίτλο

Θα φέρουν και εκεί την επανάσταση;
09 Νοεμβρίου 2017 14:22
Ascent: Οι δημιουργοί του PUBG ανακοινώνουν νέο MMORPG τίτλο

Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια επιτυχία που έχει δει μέχρι στιγμής το PlayerUnknown’s Battlegrounds με τα νούμερα των παικτών να αυξάνονται δραματικά μέρα με την μέρα. Από ότι φαίνεται, το στούντιο εκτός από τα shooting έχει και ένα κρυφό ρομαντισμό προς το MMORPG genre και έτσι, με εκδότρια εταιρία την Kakao Games, ανακοίνωσαν το Ascent: Infinite Realm. Πρόκειται για ένα MMORPG παιχνίδι παντρεύοντας τα steampunk σκηνικά με high fantasy στοιχεία στο εικαστικό του.

Οι παίκτες θα χρησιμοποιούν, επίσης, διαφόρων ειδών ιπτάμενων οχημάτων, mechs και αντιαεροπορικά κανόνια, συνδυάζοντας μάχες ξηράς και αέρος. Τα αεροπλάνα θα είναι customizable όσον αφορά τον τύπο, την εμφάνιση, το χρώμα και τις επιδόσεις, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους quests, το σημείο όπου θα κυνηγούν ή και να αλλάξουν το βαθμό δυσκολίας τους. Τέλος, διαθέσιμα θα είναι πέντε classes: Sorceress, Mystic, Warlord, Assassin, και Gunslinger.

Ascent: Infinite Realm

Το Ascent: Infinite Realm θα είναι playable στο G-Start 2017 από τις 16 μέχρι και τις 19 του μηνός. Το αν η Bluehole θα φέρει και εκεί την επανάσταση είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα μας δείξει. Τέλος, η εταιρία πρόσθεσε πως στις αρχές του 2018 θα διεξάγει και μία beta. Όταν ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για αυτή θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση.

Tags: