Call of Duty: WWII | Νούμερα πωλήσεων που ζαλίζουν!

Τρομερή επιτυχία για το νέο κεφάλαιο της σειράς
09 Νοεμβρίου 2017 14:00
Call of Duty: WWII | Νούμερα πωλήσεων που ζαλίζουν!

Από την στιγμή της ανακοίνωσης του Call of Duty: WWII πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν με ανυπομονησία για να εισέλθουν σε ένα φρεσκαρισμένο παιχνίδι του οποίου τα γεγονότα θα βασίζονται στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το νέο παιχνίδι της Sledgehammer Games βρίσκεται στην αγορά εδώ και λίγες ημέρες και όχι μόνο κατάφερε να προσελκύσει για ακόμη μία φορά την κοινότητα του παιχνιδιού, αλλά μάλιστα ξεπέρασε και τον εαυτό του, τουλάχιστον στον τομέα των πωλήσεων. Η Activision γνωστοποίησε πως μέσα στις 3 πρώτες ημέρες του παιχνιδιού στην αγορά, αυτό συγκέντρωσε 500 εκατομμύρια δολάρια, ένα πραγματικό τρομακτικό νούμερο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ψηφιακή έκδοση του PlayStation 4 κατάφερε να έχει τις περισσότερες πωλήσεις αντιτύπων την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του στο οικιακό σύστημα της Sony. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι από την πλευρά συνολικών μονάδων, το παιχνίδι κατάφερε και πούλησε διπλάσια από το COD: Infinite Warfare μέσα στο ίδιο διάστημα κυκλοφορίας του.

Το νέο Call of Duty: WWII κυκλοφορεί ήδη για τα PS4, Xbox One και φυσικά, PC. Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι, κάντε κλικ εδώ και θα μεταφερθείτε στο Review μας.