‘Μέρα με τη νύχτα’ οι Xbox 360 τίτλοι στο Xbox One X

Θα λάβουν ειδικά patch επιλεγμένα παιχνίδια
07 Νοεμβρίου 2017 16:31
‘Μέρα με τη νύχτα’ οι Xbox 360 τίτλοι στο Xbox One X

Η Microsoft συνεχίζει να υποστηρίζει το Backwards Compatibility πρόγραμμα του Xbox One και έτσι πέρα από την πρόσφατη συμπερίληψη παιχνιδιών του πρώτου Xbox, έχει καλά νέα για τους κατόχους Xbox One X.

Συγκεκριμένα, ήδη ήταν γνωστό πως τα παιχνίδια του αρχικού Xbox θα τρέχουν με 16 μεγαλύτερο pixel count στο Xbox One X. Αυτό σημαίνει πως τίτλοι όπως το Ninja Gaiden Black τρέχουν σε 4K ανάλυση στο νέο σύστημα της Microsoft. Όμως η εταιρία έχει σκοπό να αναβαθμίσει και μερικά παιχνίδια του Xbox 360. Τα Assassin's Creed, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3 και Halo 3 έχουν λάβει ειδικά patches και πλέον τρέχουν σε μεγαλύτερη ανάλυση και με καλύτερα χρώματα στο One X. Την λίστα έρχονται τώρα να πλαισιώσουν και τα Skate 3, Mirror's Edge και Gears of War 3 που έλαβαν ειδικές αναβαθμίσεις, όπως επισημαίνει ο Major Nelson.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Xbox One X τρέχει όλα τα παιχνίδι δίχως patch με X16 Anisotropic Filtering, V-Sync, γρηγορότερα loading times και σταθερότερη απόδοση. Αυτό ισχύει φυσικά και για τους Backwards Compatible τίτλους του Xbox 360 που δεν θα λάβουν αναβαθμίσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά συγκριτικά βίντεο που παρουσιάζουν τις οφθαλμοφανείς διαφορές.