Xenoblade Chronicles 2: Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Direct

"Ζουμερές" ανακοινώσεις για το άκρως αναμενόμενο JRPG της εταιρίας
07 Νοεμβρίου 2017 15:05
Xenoblade Chronicles 2: Όλα όσα είδαμε στο Nintendo Direct

Όπως σας είχαμε μεταφέρει σε είδηση, σήμερα, η Nintendo πραγματοποίησε ένα Nintendo Direct στο οποίο μοιράστηκε "ζουμερές" πληροφορίες για το Xenoblade Chronicles 2 μαζί με φυσικά νέα πλάνα. Αρχικά, έχουμε ένα νέο trailer στο οποίο βλέπουμε το cast των χαρακτήρων, εκ των οποίων ο κακός έχει σχεδιαστεί από τον θρυλικό Tetsuya Nomura (Final Fantasy VII). Φυσικά, μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε και διάφορα Blades σε δράση. Επιπλέον, από σήμερα βρίσκεται διαθέσιμο για προπαραγγελία και το Expansion Pass του παιχνιδιού. Αυτό, θα εμπλουτίσει την εμπειρία του Xenoblade Chronicles 2 με νέα αντικείμενα, νέες αποστολές και ένα σπάνιου τύπου Blade.

Συνεχίζοντας, αυτή την φορά ο τίτλος θα φέρει και Ιαπωνικές φωνές με αγγλικούς υπότιτλους για τους λάτρεις της Ιαπωνίας, ως Day 1 δωρεάν DLC. Στο τέλος του show, μία ενδιαφέρουσα ανακοίνωση πραγματοποίησε η Nintendo, αλλά αυτή αφορά το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Στο παιχνίδι θα προστεθεί ένα νέο quest, το οποίο όσοι ολοκληρώσετε θα λάβετε ως δώρο μία Rex στολή για τον Link. Το εν λόγω quest θα έρθει ως δωρεάν DLC στις 9 Νοεμβρίου.

Το Xenoblade Chronicles 2 κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Το νέο trailer θα το βρείτε παρακάτω.