The Last of Us 2: "Ένα παιχνίδι φτιαγμένο από ενήλικες, για ενήλικες"

Η Sony υπερασπίζεται την ωμή βία του πρόσφατου trailer
04 Νοεμβρίου 2017 16:11
The Last of Us 2:

Θύελλα αντιδράσεων κατάφερε να προκαλέσει το νεότερο Paris Games Week 2017 trailer για το The Last of Us Part II. Σε αυτό, είδαμε μία πιο βίαιη προσέγγιση από την Naughty Dog, δείχνοντας μας ένα πραγματικό σκληρό κόσμο, χωρίς να καμία "κουρτίνα" να κρύβει τα αίματα. Αυτό προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στην gaming κοινότητα, με μερικούς να αποκαλούν το trailer ωμό και με υπερβολική βία. Την απάντηση του έρχεται να δώσει ο Jim Ryan ο οποίος σε επίσημη συνέντευξη του στο The Telegraph υπερασπίστηκε το παιχνίδι και είπε τα εξής:

Προφανώς, είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο από ενήλικες για ενήλικες. Δεν πρέπει ποτέ να προδικάζω κάτι τέτοιο, αλλά πιθανότατα θα βαθμολογηθεί για ηλικίες άνω των 18, πράγμα που είναι δίκαιο. Και υπάρχει και εκείνη η αγορά για εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια. Και νομίζω φροντίζουμε για αυτό.

Από ότι φαίνεται η Sony δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πιο ώριμη προσέγγιση της Naughty Dog στο δεύτερο κεφάλαιο του The Last of Us. Εσάς ποια είναι η άποψη σας πάνω στο θέμα; Πείτε μας στα σχόλια.