Battle for Azeroth: Ανακοινώθηκε το νέο μεγάλο expansion του WoW

Η Blizzard κλείνει τους PvP servers του παιχνιδιού
04 Νοεμβρίου 2017 12:20
Battle for Azeroth: Ανακοινώθηκε το νέο μεγάλο expansion του WoW

Στα πλαίσια της παρουσίασης του panel "World of Warcraft: What's coming next" που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Blizzcon 2017, η Blizzard ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο expansion του δημοφιλούς MMO της World of Warcraft. Το expansion που ακούει στο όνομα Battle for Azeroth θα επικεντρωθεί περισσότερο στη διαμάχη των ηρώων του Horde και της Alliance, ενώ σημαντικές θα είναι και οι προσθήκες στο βασικό περιεχόμενο του παιχνιδιού. Όπως και σε κάθε προηγούμενο expansion, το Battle for Azeroth έρχεται να ανεβάσει το level cap των χαρακτήρων σας από 110 σε 120 και να προσθέσει τρία νέα zones στο Zandalar για τους Horde και στο Kul Tiras για τους Alliance.

Με το νέο expansion, η Blizzard εισάγει στο παιχνίδι δύο νέα gameplay συστήματα. Το πρώτο είναι αυτό των islands, όπου ομάδες των τριών παικτών εξερευνούν περιοχές και αντιμετωπίζουν κάθε φορά διαφορετικούς εχθρούς. Το δεύτερο ονομάζεται Warfronts και φέρνει μία σημαντική αλλαγή στο PvP σύστημα του παιχνιδιού. Οι παίκτες θα συμμετέχουν σε ομάδες των 20 ατόμων και θα πολεμούν με παίκτες του αντίπαλου faction για την κυριαρχία σε στρατηγικής σημασίας, για την κάθε φυλή, περιοχές του κόσμου. Το νέο αυτό mode θα προσφέρεται για όλους τους παίκτες, μιας και η εταιρία αποφάσισε να κλείσει για πάντα τους PvP servers της και να κάνει διαθέσιμες σε όλους τους servers τις μάχες με παίκτες του αντίπαλου faction.

H Blizzard δεν έδωσε ακόμα στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion. Στο μεταξύ μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό cinematic trailer του Battle for Azeroth.