HITMAN: Ανακοινώθηκε η Game of the Year Edition

Ενώ ξεκλειδώνουν για όλους οι Elusive Targets
25 Οκτωβρίου 2017 11:00
HITMAN: Ανακοινώθηκε η Game of the Year Edition

Η πλέον ανεξάρτητη Io-Interactive ανακοίνωσε την Game of the Year Edition του HITMAN. Η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της πρώτης σεζόν του επεισοδιακού τίτλου, δηλαδή και τις επτά περιοχές, τις bonus αποστολές, μαζί με όλα τα contracts και τα challenges.

Ωστόσο, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ένα νέο campaign που θα ονομάζεται Patient Zero και στο οποίο θα πρέπει να σταματήσουν ένα ιό από το να εξαπλωθεί παγκοσμίως. Οι νέες αποστολές θα δουν τον Agent 47 να επιστρέφει σε μερικές από τις τοποθεσίες της βασικής ιστορίας. Επίσης, στο παιχνίδι θα προστεθούν και διάφορα νέα αντικείμενα και νέα Escalation Contracts.

Μαζί με την GOTY έκδοση θα κυκλοφορήσει και ένα update για όλους τους παίκτες που θα ξεκλειδώνει τους Elusive Targets, θα προσθέτει νέα contracts, θα βελτιώνει το UI και το σύστημα φωτισμού και θα φέρει επίσημη υποστήριξη για το Xbox One X και για το σύστημα Tobii Eye Tracking.

Το HITMAN Game of the Year Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC με τιμή που ανέρχεται στα $59.99. Όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι στην κατοχή τους ψηφιακά θα μπορούν να αναβαθμιστούν στην GOTY έκδοση πληρώντας $19.99.