Xbox One X: Περισσότερα από 160 παιχνίδια θα λάβουν ειδικές αναβαθμίσεις

Μεγαλώνει η λίστα των ‘Enhanced’ τίτλων
25 Οκτωβρίου 2017 10:04
Xbox One X: Περισσότερα από 160 παιχνίδια θα λάβουν ειδικές αναβαθμίσεις

Η ομάδα του Xbox εργάζεται πυρετωδώς για το launch του Xbox One X με την πρόσφατη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού για όλες τις κονσόλες της One οικογένειας να ετοιμάζει το έδαφος, το ντεμπούτο του Original Xbox compatibility πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και το νέο διαφημιστικό της κονσόλας που είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εταιρία τώρα έρχεται να ενημερώσει την λίστα με τους τίτλους που θα λάβουν ειδικές αναβαθμίσεις για να εκμεταλλεύονται την δύναμη του Xbox One X. Συγκεκριμένα, από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα σχεδόν 40 παιχνίδια ακόμη έχει επιβεβαιωθεί πως θα λάβουν αναβαθμίσεις. Πλέον η λίστα απαρτίζεται από περισσότερους από 160 τίτλους και μπορείτε να την δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια που δεν θα λάβουν καμία επίσημη αναβάθμιση και πάλι θα τρέχουν καλύτερα στο Xbox One X, αφού η κονσόλα εφαρμόζει αυτόματα 16xAF texture filtering και V-sync, ενώ χρησιμοποιεί την παραπάνω μνήμη RAM της ως ramdisk για να κάνει και τα loading times πιο γρήγορα. Παιχνίδια που έχουν θέματα με το framerate τους, καθώς και παιχνίδια που κάνουν χρήση κάποιας dynamic resolution τεχνικής επίσης θα τρέχουν καλύτερα χωρίς καμία ενημέρωση.

Το Xbox One X αναμένεται στις 7 Νοεμβρίου με τιμή που ανέρχεται στα €500. Πρόκειται για τη δυνατότερη κονσόλα της αγοράς με 40% περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, 12GB GDDR5 μνήμης και 4K Ultra-HD Blu-ray player.

Tags: