PUBG: Έρχονται αλλαγές στη μπλε ζώνη

Γίνεται πιο επικίνδυνη από ποτέ
23 Οκτωβρίου 2017 09:50
PUBG: Έρχονται αλλαγές στη μπλε ζώνη

Μια σημαντική αλλαγή ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης του PlayerUnknown's Battlegrounds για έναν πολύ βασικό μηχανισμό του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μετά από τα αιτήματα πολλών παικτών, το damage της μπλε ζώνης θα αυξηθεί. Ένα από τα χαρακτηριστικά gameplay στοιχεία του PUBG είναι πως ο χάρτης μικραίνει σταδιακά με την μπλε ζώνη να πλησιάζει μια μαρκαρισμένη περιοχή του χάρτη. Πολλοί παίκτες εξοπλίζονται με healing αντικείμενα και κάθονται στην μπλε ζώνη, χτυπώντας όσους προσπαθούν να μπουν στην ασφαλής περιοχή. Με την αύξηση του damage που κάνει η μπλε ζώνη, η ομάδα ανάπτυξης θέλει να αποτρέψει την χρήση αυτής της τακτικής.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση της ομάδας που επισημαίνει πως οι test servers για την μεγάλη 1.0 αναβάθμιση του παιχνιδιού θα ξεκινήσουν τελικά στις αρχές Νοεμβρίου και η οποία, επίσης, μιλά για τις αλλαγές στην μπλε ζώνη, πατώντας εδώ.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds είναι διαθέσιμο σε Early Access μορφή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναμένεται πριν το τέλος του έτους και για το Xbox One.