Τίτλοι τέλους για το NeoGAF;

Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ο ιδιοκτήτης του
23 Οκτωβρίου 2017 07:58
Τίτλοι τέλους για το NeoGAF;

Το NeoGAF έκανε το ντεμπούτο του το 2006 και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα forum παγκόσμιας εμβέλειας που εστιάζει σε συζητήσεις που αφορούν το gaming και την βιομηχανία γενικότερα. Ωστόσο, το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο για την δημοφιλής ιστοσελίδα, η οποία δεν είναι προσβάσιμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου που ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, Tyler Malka, ο οποίος είναι γνωστός διαδικτυακά ως “Evilore”. Πρόκειται για κάτι που ο Malka επαναλαμβάνει, αφού το 2012 είχε κατηγορηθεί πάλι για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τωρινό περιστατικό πατώντας εδώ.

Μέσα σε μερικές ώρες παραιτήθηκαν σχεδόν όλοι οι moderators και οι administrators του forum, ενώ για αρκετή ώρα σχεδόν όλα τα posts ασχολούνταν με αυτό το θέμα, με άλλους χρήστες να καταδικάζουν τον Evilore και άλλους να ζητούν να γίνει ban στους λογαριασμούς τους.

Το NeoGAF έχει επισημάνει πως ετοιμάζει μια δήλωση σχετικά με το θέμα, αλλά έχει παραμείνει σιωπηλό τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Tags: