Τέλος για τα Pokemon του 3DS; 

Τα Ultra Sun και Ultra Moon θα είναι τα τελευταία του

Τέλος για τα Pokemon του 3DS;

Όπως φαίνεται τα Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon θα είναι τα τελευταία παιχνίδια της σειράς για το Nintendo 3DS. Μιλώντας στο IGN, ο director της Game Freak, Shigeru Ohmori, εξήγησε πως η ομάδα έχει ‘ξεζουμίσει’ το 3DS και κατάφερε ότι μπορεί να επιτευχθεί με την φορητή κονσόλα. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Όταν φτιάχναμε τα Pokemon X και Y, προσπαθούσαμε πραγματικά να σπρώξουμε το 3DS στα απόλυτα όριά του – τουλάχιστον αυτό νομίζαμε ότι κάναμε. Αλλά όταν ήρθαν τα Soon και Moon, επανασχεδιάσαμε τελείως το σύστημα και στην πραγματικότητα καταλήξαμε να σπρώχνουμε το 3DS ακόμα περισσότερο σε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν το μέγιστο που θα μπορούσαμε να αντλήσουμε από αυτό.

Με το Ultra Sun και Ultra Moon, προσπαθήσαμε να το σπρώξουμε πραγματικά ακόμα περισσότερο και θεωρώ πως ωθήσαμε το σύστημα στα απόλυτα όριά του και πλέον αισθανόμαστε ότι ίσως αυτό είναι το μέγιστο των δυνατοτήτων που μπορούμε να πάρουμε. Έτσι αντιμετωπίζουμε πραγματικά τα Ultra Sun και Ultra Moon ως το αποκορύφωμα της δουλειάς μας με το σύστημα 3DS.

Τέλος, ο Kazumasa Iwao, director των πρόσφατων παιχνιδιών της σειράς για το Nintendo 3DS επισήμανε πως περίπου 80 άτομα ασχολούνται με τα Ultra Sun και Moon, δηλαδή τα μισά άτομα από το προσωπικό που εργάστηκε για τα αρχικά Sun και Moon. Μάλιστα πρόκειται για μια σχετικά πιο νέα ομάδα.

Όπως φαίνεται η Pokemon Company έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ανάπτυξη του επόμενου μεγάλου RPG τίτλου της σειράς που προορίζεται για το Nintendo Switch. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλά για το παιχνίδι, αλλά η ομάδα ανάπτυξης έχει επισημάνει πως εργάζεται για την βελτίωση του τεχνικού τομέα, την προσθήκη νέων multiplayer δυνατοτήτων και εξετάζει το ενδεχόμενο της διάθεσης νέων αξεσουάρ.

7 comment(s)