Η Microsoft υπόσχεται να φτιάξει το Halo: The Master Chief Collection

Κάλλιο αργά παρά ποτέ ή ‘Too little, too late’;
19 Οκτωβρίου 2017 08:22
Η Microsoft υπόσχεται να φτιάξει το Halo: The Master Chief Collection

Το Halo: The Master Chief Collection είναι συνυφασμένο με τα προβληματικά launches, αφού έκανε ένα καταστροφικό ντεμπούτο το 2014, με τους παίκτες που επένδυσαν εξ αρχής στον τίτλο να μην μπορούν για αρκετό καιρό να παίξουν multiplayer. Το παιχνίδι αποτελεί απωθημένο της σκληροπυρηνικής Halo κοινότητας που δεν σταματά να επισημαίνει στην 343 Industries το λάθος της. Όπως φαίνεται το feedback των παικτών εισακούστηκε και τρία χρόνια μετά η ομάδα υπόσχεται να διορθώσει το παιχνίδι, το οποίο ακόμα και σήμερα έχει αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα έκανε γνωστό πως στις αρχές του 2018 το παιχνίδι θα υποδεχθεί ένα 4K Patch για το Xbox One X που θα αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα. Παράλληλα, η 343 δεν θα μείνει εκεί και θα βελτιώσει και το βασικό παιχνίδι με διορθώσεις, αλλαγές και αναβαθμίσεις, αξιοποιώντας όλα τα νέα συστήματα της Xbox πλατφόρμας, όπως τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο matchmaking, από την στιγμή που το Xbox One έκανε το ντεμπούτο του.

Το Halo: The Master Chief Collection κυκλοφόρησε το 2014 αποκλειστικά για το Xbox One και περιλαμβάνει τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 και Halo 4 με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα. Στο παιχνίδι πλέον έχει προστεθεί και το Halo 3: ODST, το οποίο ήταν δωρεάν για ένα διάστημα ως αποζημίωση για τους early adopters.