Nintendo Switch: Έφτασε η καταγραφή βίντεο και η μεταφορά των saves

Διαθέσιμο το Update Ver. 4.0.0
19 Οκτωβρίου 2017 04:49
Nintendo Switch: Έφτασε η καταγραφή βίντεο και η μεταφορά των saves

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η έκδοση 4.0.0 του λειτουργικού συστήματος του Nintendo Switch είναι πλέον διαθέσιμη. Η εν λόγω ενημέρωση φέρνει μεταξύ άλλων δύο πολύ σημαντικά και άκρως αναμενόμενα νέα χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας πλέον οι κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν βίντεο. Το χαρακτηριστικό για την ώρα υποστηρίζεται μόνο από τα The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS και Splatoon 2. Κρατώντας πατημένο το Capture Button όσο παίζετε, η κονσόλα θα αποθηκεύει ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων στο Album σας. Η αρχή και το τέλους του βίντεο θα μπορούν να κοπούν, ενώ οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τα βίντεο στο Facebook και στο Twitter.

Η δεύτερη σημαντικότερη αλλαγή είναι η προσθήκη της δυνατότητας της μεταφοράς των users profiles και των saves σε ένα άλλο σύστημα.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με όλες τις αλλαγές.

Originally Posted by Nintendo

Video capture for select games
New profile icons featuring characters from the Super Mario Odyssey™ game and The Legend of Zelda™: Breath of the Wild game
Transfer user profiles and save data to another system
Pre-purchase option is available for certain games on Nintendo eShop for Nintendo Switch

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:30] Όπως μεταδίδει το Nintendo Life, το update εντελώς αθόρυβα πρόσθεσε και υποστήριξη για USB headphones τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. Βέβαια, στο portable mode θα χρειαστείτε έναν αντάπτορα USB-C σε USB για να λειτουργήσουν.