PUBG: Πλησιάζει το μεγάλο update που θα προσθέσει το σκαρφάλωμα

Καθώς και η έκδοση του Xbox One
17 Οκτωβρίου 2017 08:24
PUBG: Πλησιάζει το μεγάλο update που θα προσθέσει το σκαρφάλωμα

Μέσα από την σελίδα του PlayerUnknown's Battlegrounds στο Steam, η ομάδα ενημέρωσε την τεράστια κοινότητα του παιχνιδιού σχετικά με την κατάσταση της ανάπτυξης του. Συγκεκριμένα, οι developers επισήμαναν πως δουλεύουν μέρα-νύχτα για να εξασφαλίσουν πως η πλήρης κυκλοφορία του παιχνιδιού για τα PC και το ντεμπούτο του στο Xbox One θα πραγματοποιηθεί μέσα στις 11 εβδομάδες που έχουν απομείνει στο 2017.

Στη ανάρτηση της στα Steam forums, η Bluehole διευκρίνισε πως πέρα από τον desert χάρτη για τον όποιο είδαμε νέες εικόνες πρόσφατα, στο παιχνίδι θα προστεθεί ένα σύνθετο σύστημα σκαρφαλώματος. Ο εν λόγω μηχανισμός θα επιτρέπει στους παίκτες να περνούν πάνω από φράχτες, να μπαίνουν μέσα σε σπίτια από τα παράθυρα, να σκαρφαλώνουν τοίχους και ότι άλλο εμπόδιο σταθεί μπροστά τους. Επειδή μια τέτοια αλλαγή θα επηρεάσει σημαντικά το gameplay, η ομάδα χρειάζεται να κάνει δοκιμές μεγάλης κλίμακας για τουλάχιστον ένα μήνα.

Οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τους vaulting και climbing μηχανισμούς στους δοκιμαστικούς servers στα τέλη Οκτωβρίου, με αρχές Νοεμβρίου. Πριν όμως από αυτό η ομάδα θα διαθέσει ένα μικρό patch για τους κανονικούς servers μέσα στην εβδομάδα, το οποίο θα είναι και το τελευταίο για λίγο καιρό αφού πολύ σύντομα ξεκινά η δοκιμή της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού στους test servers.

Μπορείτε να δείτε τις αλλαγές του επερχόμενου μικρού patch παρακάτω.

Gameplay

  • Decreased the Starting Island item spawn levels in order to adjust the item balance on the Northeast side of Erangel

Bug Fixes

  • Eliminated the fire animation and effect that occured in the Starting Airplane when a player was on fire from a molotov cocktail
  • Fixed a bug that enabled a character to hold a main weapon and frying pan simultaneously
  • Fixed a spectator mode bug of flickering weapon UI icons

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την σχετική ανάρτηση της Bluehole.