PUBG: Νέο αστρονομικό ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών

Το παιχνίδι-φαινόμενο δεν σταματά πουθενά
12 Οκτωβρίου 2017 08:27
PUBG: Νέο αστρονομικό ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει καταφέρει να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ παικτών τρεις φορές, ενώ συγχρόνως έφτασε το τεράστιο ορόσημο των 15 εκατομμύρια πωλήσεων. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι στις 9 Οκτωβρίου έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τους 2 εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες. Πλέον και αυτό το φράγμα ξεπεράστηκε και το PUBG είναι το πρώτο παιχνίδι του Steam που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσους πολλούς παίκτες σε μια χρονική στιγμή.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το tweet του creative director του παιχνιδιού, Βrendan Greene, ο οποίος ευχαρίστησε την κοινότητα.

Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε πως πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο που πολύ λίγα παιχνίδια έχουν καταφέρει στην ιστορία της βιομηχανίας. Μάλιστα, το PUBG δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κανονικά και βρίσκεται σε Early Access μορφή, ενώ είναι διαθέσιμο μόνο σε μια πλατφόρμα, πράγμα που κάνει αυτά τα νούμερα ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds αναμένεται να βγει από Early Access στις αρχές του 2018, ενώ πριν το τέλος του έτους θα καταφθάσει και στα Xbox One και Xbox One X.