The Last of Us 2: Ο Santaolalla αποκάλυψε το έτος κυκλοφορίας;

Η ημερομηνία ξέφυγε σε συνέντευξη του γνωστού συνθέτη
09 Οκτωβρίου 2017 08:46
The Last of Us 2: Ο Santaolalla αποκάλυψε το έτος κυκλοφορίας;

Το The Last of Us Part II αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2016 και από τότε η Naughty Dog μας δίνει νέες πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα πρέπει να κάνουμε αρκετή υπομονή μέχρι να πιάσουμε επιτέλους το παιχνίδι στα χέρια μας.

Συγκεκριμένα, το έτος κυκλοφορίας είναι κατά πάσα πιθανότητα το 2019. Η ημερομηνία ξέφυγε σε μια συνέντευξη του ταλαντούχου και βραβευμένου συνθέτη, Gustavo Santaolalla, σε εκπομπή της Αργεντινής. Συγκεκριμένα, ο συνθέτης του παιχνιδιού κλήθηκε να απαντήσει πότε περίπου θα έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του για το παιχνίδι.

Η απάντηση του ήταν η εξής:

Θα τελειώσει το 2019. (γέλια..) Όχι, δεν ξέρω ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά ένα project σαν αυτό συνήθως παίρνει τουλάχιστον δύο χρόνια για να δημιουργηθεί. Δουλεύω σε αυτό εδώ και ένα χρόνο περίπου και μετά την τελευταία μου συναυλία στις 28 Οκτωβρίου θα ταξιδέψω στο Λος Άντζελες για να συνεχίσω τη δουλειά μου στο παιχνίδι.

Για την ώρα τόσο η Sony όσο και η Naughty Dog δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, οπότε λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.