Grand Theft Auto Online: Πληροφορίες για τα μελλοντικά updates

Νέο περιεχόμενο καταφθάνει πολύ σύντομα
07 Οκτωβρίου 2017 09:21
Grand Theft Auto Online: Πληροφορίες για τα μελλοντικά updates

Μέσα από μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Rockstar Games αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τα επερχόμενα updates του GTA Online. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα κάνουν το ντεμπούτο τους τα Transform Races. Πρόκειται για αγώνες που θα περιλαμβάνουν διαφορετικούς τύπους εδάφους. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα χρειάζεται να αλλάξουν όχημα κατά την διάρκεια του αγώνα, ξεκινώντας για παράδειγμα με αυτοκίνητο και καταλήγοντας σε βάρκα ή ακόμα και σε αεροπλάνο.

Παράλληλα, το παιχνίδι πολύ σύντομα θα εμπλουτιστεί και με δύο νέα Adversary Modes, τα Condemned και Dogfight. Το πρώτο είναι ένα μια παραλλαγή του free-for-all και το δεύτερο θα βάζει τους παίκτες σε εναέριες μάχες. Τέλος, ο τίτλος θα λάβει και τα εξής νέα οχήματα: ένα Hunter ελικόπτερο, ένα supercar που ακούει στο όνομα Coil Cyclone και το Vigilante που μοιάζει εμπνευσμένο από το Batmobile.

Όλο το περιεχόμενο που περιγράφεται παραπάνω θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους για τις PS4, Xbox One και PC εκδόσεις του GTA Online.