Assassin's Creed Origins: Επιλογή δυσκολίας για πρώτη φορά στη σειρά

Άλλη μια ριζική αλλαγή
05 Οκτωβρίου 2017 14:46
Assassin's Creed Origins: Επιλογή δυσκολίας για πρώτη φορά στη σειρά

Η Ubisoft υποσχέθηκε πως το Assassin's Creed Origins θα αποτελέσει αλλαγή σελίδας για τη σειρά και θα φέρει ριζικές αλλαγές όταν καταφθάσει στα PS4, Xbox One και PC στις 27 Οκτωβρίου. Η πολύ πιο ελεύθερη RPG δομή του παιχνιδιού και το εμπνευσμένο από τα Dark Souls σύστημα μάχης δεν είναι οι μοναδικές μεγάλες αλλαγές που θα συναντήσουν οι παίκτες. Συγκείμενα, σε συνέντευξη του για το YouTube κανάλι Assassin's Central, ο director του παιχνιδιού, Ashraf Ismail, τόνισε:

Για εμάς, το να μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία σε ένα mainstrem κοινό, ένα μεγαλύτερο κοινό…έχουμε μια τεράστια βάση οπαδών. Έχουμε πολλούς ανθρώπους που παίζουν για διαφορετικούς λόγους.

Μερικοί παίζουν για το ιστορικό πλαίσιο, μερικοί παίζουν για την αφήγηση και την ιστορία, μερικοί για το gameplay. Αυτό που νιώσαμε είναι ότι καθώς διεισδύαμε βαθύτερα στις gameplay προκλήσεις του παιχνιδιού, τροφοδοτούσαμε ένα μέρος του κοινού, αλλά όχι τα υπόλοιπα. Έτσι, φάνηκε ως το φυσικό βήμα να σκεφτούμε το πολύ απλό: ‘Γιατί να μην προσθέσουμε επιλογές δυσκολίες;’

Πως σας φαίνεται η προσθήκη επιλογών δυσκολίας στην σειρά Assassin's Creed μετά από δέκα χρόνια; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.