Ξεπούλησε σε λίγα λεπτά το SNES Classic Edition

Δείτε το νοσταλγικό launch trailer του
30 Σεπτεμβρίου 2017 12:07
Ξεπούλησε σε λίγα λεπτά το SNES Classic Edition

Αναμενόμενα αν κρίνουμε από την πορεία του NES Classic Edition και το SNES Classic Edition κατάφερε να ξεπουλήσει αμέσως. Συγκεκριμένα, μέσα από δελτίο Τύπου η τεράστια αλυσίδα καταστημάτων του εξωτερικού, GameStop, έκανε γνωστό πως τα αποθέματα της εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Senior Vice President of Merchandising του GameStop, Bob Puzon, δήλωσε:

Η Nintendo τα κατάφερε ξανά! Η ζήτηση από τους καταναλωτές για το SNES Classic ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε. Ξεπουλήσαμε τα αποθέματά μας από SNES Classic μέσα σε λίγα λεπτά στα GameStop και ThinkGeek retail κανάλια μας.

Το SNES Classic Edition είναι μια μικροσκοπική έκδοση του Super Nintendo Entertainment System που έρχεται στην αγορά με 21 προεγκατεστημένα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος, Star Fox 2, καθώς και αγαπημένα παιχνίδια όπως τα Super Metroid, Super Mario World, Super Mario Kart, Final Fantasy VI, Secret of Mana και The Legend of Zelda: A Link to the Past. Η κονσόλα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα με τιμή που ανέρχεται στα €99 και παρακάτω μπορείτε να βρείτε το νοσταλγικό launch trailer που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Nintendo.

Tags: