Το PlayerUnknown's Battlegrounds έρχεται στο PS4;

Συνέντευξη της Bluehole αποκαλύπτει "ζουμερές" πληροφορίες
30 Σεπτεμβρίου 2017 10:12
Το PlayerUnknown's Battlegrounds έρχεται στο PS4;

Η εξαιρετική πορεία του PlayerUnknown's Battlegrounds έχει καταφέρει να κινήσει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων εταιριών. Έχοντας πουλήσει τουλάχιστον 13 εκατομμύρια τους τελευταίους έξι μήνες, το πόνημα της Bluehole συνεχίζει να εμπλουτίζεται και να προσφέρει μία διασκεδαστική εμπειρία. Μέχρι στιγμής, ο τίτλος εκτός από PC θα κυκλοφορήσει για το Xbox One μέσω του Game Preview προγράμματος αργότερα μέσα στην χρονιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα παραμείνει μόνο εκεί.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ιδρυτή της Bluehole, Chang Byung-gyu στο Bloomberg, ο ίδιος, επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με όλες τις κύριες εταιρίες κονσολών, ενώ συγκεκριμένα ανέφερε την Sony. Οι συζητήσεις αυτές αφορούν μία PS4 έκδοση του PUBG, μετά την κυκλοφορία του στο Xbox One.

Επομένως, ίσως μία PS4 έκδοση για το εξαιρετικά δημοφιλές PlayersUnknown's Battlegrounds να μην είναι καθόλου απίθανο σενάριο. Εσείς τι πιστεύετε; Θα καταφέρει το παιχνίδι της Bluehole να βρει τον δρόμο του και στην κονσόλα της Sony; Περιμένουμε την άποψη σας στα σχόλια.

Tags: