Ο βετεράνος Bruce Straley αποχωρεί από τη Naughty Dog

Θα συνεχίσει αλλού το δημιουργικό του ταξίδι
14 Σεπτεμβρίου 2017 14:17
Ο βετεράνος Bruce Straley αποχωρεί από τη Naughty Dog

Ένας από τους παλιότερους δημιουργούς της Naughty Dog, ο βετεράνος developer, Bruce Straley, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ταλαντούχα ομάδα. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το μήνυμα του Straley στην επίσημη ιστιοσελίδα του στούντιο:

Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο με βαριά καρδιά και με εκτίμηση για όλα όσα έχει κάνει για μένα η Naughty Dog, ανοίγω το επόμενο κεφάλαιο με ενθουσιασμό για να συνεχίσω το ταξίδι μου στη δημιουργική διαδικασία. Δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω ακόμα, αλλά ανυπομονώ την ανακάλυψη και να την μοιραστώ μαζί σας σύντομα.

Ο Straley ξεκίνησε το ταξίδι του στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών το 1992 και από το 1999 εργάζεται για τη Naughty Dog. Είναι ο 15ος υπάλληλος που είχε προσλάβει ποτέ το στούντιο. Έχει συνεισφέρει στο Crash Team Racing και σε όλα τα παιχνίδια της σειράς Jak. Όσον αφορά τα Uncharted και το The Last of Us, ο ρόλος του ήταν καθοριστικός. Συγκεκριμένα, από το Uncharted 2: Among Thieves, ο Straley έχει αναλάβει το ρόλο του game director. Στο The Last of Us ήταν επίσης game director, μαζί με τον Neil Druckmann.