Fortnite: Νέο Battle Royale mode εμπνευσμένο από το PUBG

Η απάντηση της Epic Games στο παιχνίδι-φαινόμενο
13 Σεπτεμβρίου 2017 11:39
Fortnite: Νέο Battle Royale mode εμπνευσμένο από το PUBG

Τα αποτελέσματα της τεράστιας επιτυχίας του PlayerUnknown's Battlegrounds για την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, ο base-building FPS τίτλος της Epic Games που ακούει στο όνομα Fortnite, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα νέο Battle Royale mode.

Στο Fortnite Battle Royale που θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, εκατό παίκτες θα πέφτουν σε έναν τεράστιο χάρτη και ο στόχος είναι μόνος ένας να μείνει όρθιος στο τέλος. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Ο creative director του παιχνιδιού, Donald Mustard, δήλωσε:

Αγαπάμε τα Battle Royale παιχνίδια όπως το PUBG και πιστεύουμε πως το Fortnite αποτελεί μια πολύ καλή βάση για την δική μας εκδοχή. Μερικούς μήνες πριν, η ομάδα της Epic για το Unreal Tournament ξεκίνησε να πειραματίζεται με το mode, όσο η αρχική ομάδα του Fortnite συνέχιζε να ενημερώνει το βασικό παιχνίδι.

Για να διατηρήσουμε την ισορροπία του παιχνιδιού κρατήσαμε το PvP mode εντελώς ανεξάρτητο από το PvE mode. Το νέο Battle Royale mode ήταν τόσο διασκεδαστικό που αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με όλους και να πάρουμε feedback.