Στις 29 Δεκεμβρίου η multiplayer beta του Halo 5

Αποκαλύφθηκε το trailer της beta στην Gamescom 2014
12 Αυγούστου 2014 14:29
Στις 29 Δεκεμβρίου η multiplayer beta του Halo 5

Μία πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του multiplayer κομματιού για τη σειρά Halo θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στις 29 Δεκεμβρίου οι κάτοχοι του Xbox One. Όπως γίνεται πάντα σε beta εκδόσεις, οι μάχες σε αρένες θα είναι το μοναδικό κομμάτι που θα είναι διαθέσιμο σε αυτή τη δοκιμαστική έκδοση, με τους παίκτες να ξεκινάνε με το ίδιο loadout ώστε να επιτευχθεί μία σωστή ισορροπία στους αγώνες. Η multiplayer beta του Halo 5: Guardians θα περιέχει επτά χάρτες και τρία ανταγωνιστικά game modes, ενώ οι παίκτες θα είναι σε θέση να τροποποιήσουν την εμφάνιση του Spartan τους με μία σειρά από στολές. 

Παράλληλα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η 343 Industries δήλωσε πως θα θέσει σε κυκλοφορία την εφαρμογή Halo Channel, ένα hub μέσα από το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να δώσουν το δικό τους feedback, να δούν βίντεο από το Halo: Nightfall, να κερδίσουν πόντους ολοκληρώνοντας challenges και άλλα που θα ανακοινωθούν σύντομα. Όπως όλα δείχνουν, το Halo Channel φαίνεται πως θα είναι μία επέκταση του Halo: Waypoint.

Η beta πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Δείτε παρακάτω τα δύο trailers που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο YouTube κανάλι του Xbox.

Tags: