Τα νέα indie παιχνίδια που έρχονται στο Nintendo Switch

Δείτε το Nindies Showcase για το καλοκαίρι του 2017
31 Αυγούστου 2017 08:37
Τα νέα indie παιχνίδια που έρχονται στο Nintendo Switch

Σε ένα show που διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά, η Nintendo παρουσίασε τους νέους indie τίτλους που θα καταφθάσουν στο Nintendo Switch στο μέλλον. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Nindies Showcase Summer 2017 ανακοινώθηκε το Super Meat Boy Forever, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, καθώς και το No More Heroes: Travis Strikes Again.

Παράλληλα, μάθαμε πως το SteamWorld Dig 2 θα καταφθάσει ως χρονική αποκλειστικότητα στο Switch στις 21 Σεπτεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα θα γίνουν διαθέσιμες και οι εκδόσεις των PS4 και PC. Επίσης, η σουρεαλιστική επεισοδιακή περιπέτεια Kentucky Route Zero θα έρθει στην υβριδική κονσόλα μέσα στο 2018, ενώ το νέο campaign mode του Shovel Knight, το King Knight, θα καταφθάσει επίσης τον επόμενο χρόνο.

Στις 10 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο το console exclusive, Yono, με το Nine Parchments, το isometric beat-'em-up των δημιουργών του Trine να καταφθάνει επίσης πριν το τέλος του έτους. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Morphies Law, Earth Atlantis, Mulaka, Wulverblade, Dragon: Marked For Death, το αποκλειστικό Polybridge και πολλά ακόμα indie παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο Switch στο άμεσο μέλλον.