Game of Thrones παιχνίδι από τους δημιουργούς του Skyrim; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Διέρρευσε κατά λάθος πριν την ώρα του
28 Αυγούστου 2017 12:09
Game of Thrones παιχνίδι από τους δημιουργούς του Skyrim; [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Με το συγκλονιστικό φινάλε της έβδομης σεζόν του που πραγματοποιήθηκε χθες 27/08, το Game of Thrones βρίσκεται δικαίως στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Όπως φαίνεται το σύμπαν του George R.R. Martin θα απασχολήσει παραπάνω τους gamers, αφού η εταιρία των Fallout και The Elder Scrolls σκοπεύει να επισκεφθεί τον αχανή και ποικιλόμορφο κόσμο του Westeros.

Συγκεκριμένα, ένας παρατηρητικός χρήστης του NeoGAF εντόπισε στην ιστοσελίδα της αλυσίδας καταστημάτων του εξωτερικού, Target, ένα προϊόν με τίτλο Bethesda: Game of Thrones. Αν και η καταχώρηση δεν αναφέρει πουθενά πως έχουμε να κάνουμε με βιντεοπαιχνίδι, είναι σχεδόν σίγουρο πως πρόκειται για videogame εξαιτίας της εμπλοκής της Bethesda. Εξάλλου στο παρελθόν έχουμε δει ξανά την σειρά να κάνει το άλμα στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, όπως με τον τίτλο της Telltale Games.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, όποτε λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Πως σας φαίνεται ένα Game of Thrones από τους δημιουργούς του Skyrim; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/08 12:01] Τελικά, η παραπάνω φήμη αποδείχθηκε αναληθής. Το ίδιο το Target, μέσω εκπροσώπου του, δήλωσε στο Forbes ότι μια τέτοια καταχώρηση, καθώς ούτε και το προϊόν, υπάρχουν και ζήτησε συγγνώμη για την σύγχυση που προκλήθηκε.