Αποκαλύφθηκε η Collector’s Edition του Project Cars

Καθώς και τα Pre-Order Bonuses
11 Αυγούστου 2014 16:18
Αποκαλύφθηκε η Collector’s Edition του Project Cars

Η Bandai Namco αποκάλυψε την Limited Edition του Project CARS, καθώς και το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα παραλάβουν όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο. Η Limited Edition του παιχνιδιού θα έρθει σε μια θήκη κατασκευασμένη από ατσάλι και θα περιλαμβάνει ένα βιβλίο με ονομασία " By Racers 4 Racer ". Το βιβλίο θα προσφέρει μια ματιά στα ενδότερα της Slightly Mad Studios και θα ακολουθεί την ιστορία του πως δημιουργείται ένα παιχνίδι εξ'ολοκλήρου χρηματοδοτούμενο από το κοινό.

Όσοι αγοράσουν αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού θα λάβουν επίσης πέντε θρυλικά αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι τα Ford GT40 Mk IV, BMW M1 Pro, McLaren F1, Sauber C9 και Mercedes-Βenz AMG C-Coupe DTM. Ομοίως, όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα λάβουν το Modified Car Pack, το οποίο θα περιλαμβάνει τα RUF CTR3 SMS-R, Pagani Zonda Cinque Roadster και Ariel Atom 3 Mugen, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε mode του παιχνιδιού.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4 καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ η έκδοση του τίτλου για το Wii U αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

Tags: