Το πλούσιο σύστημα μάχης του Uncharted: The Lost Legacy

Νέο trailer εξηγεί τις επιπλέον επιλογές
21 Αυγούστου 2017 07:52
Το πλούσιο σύστημα μάχης του Uncharted: The Lost Legacy

Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο έχει απομείνει για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Uncharted: The Lost Legacy και έτσι η Sony Interactive Entertainment σε συνεργασία με την Naughty Dog αποκάλυψαν ένα νέο trailer για το παιχνίδι.

Στο σημερινό βίντεο, ο creative director Shaun Escayg, ο game director Kurt Margenau και ο co-writer Josh Scherr μιλούν για το σύστημα μάχης του παιχνιδιού και τις παραπάνω επιλογές που προσφέρει σε σχέση με το Uncharted 4. Η ομάδα πήρε τους μηχανισμούς του τέταρτου τίτλου της σειράς και τους προσάρμοσε σε πιο μεγάλα και ανοικτά περιβάλλοντα. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ορμήσουν στην μάχη ή να περάσουν απαρατήρητοι χρησιμοποιώντας stealth. Αξίζει να σημειωθεί πως μερικά outposts μπορούν ακόμα και να αποφευχθούν εξ’ ολοκλήρου.

Το Uncharted: The Lost Legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά για το PS4 και το αναβαθμισμένο PS4 Pro. Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.