Επίσημο | Σταματά η υποστήριξη για το Mass Effect: Andromeda

Απομακρύνεται από το project η BioWare
20 Αυγούστου 2017 08:16
Επίσημο | Σταματά η υποστήριξη για το Mass Effect: Andromeda

Πριν μερικούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει για φήμες που ήθελαν την σειρά Mass Effect να μπαίνει στον “πάγο” και την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, BioWare Montreal, να αποτελεί παρελθόν. Εν τέλει, το κομμάτι που αφορά το στούντιο βγήκε αληθινό, αφού η Electronic Arts ανακοίνωσε πως η δευτερεύουσα ομάδα της BioWare θα απορροφηθεί από την Motive Studios της Jade Raymond. Τώρα έρχεται να επιβεβαιωθεί και το κομμάτι που αφορούσε τα DLCs και τόνιζε πως το Mass Effect: Andromeda δεν θα λάβει τελικά κάποιο πακέτο επέκτασης για το single-player,  όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των Mass Effect ανακοινώθηκε πως το update 1.10 είναι το τελευταίο του Mass Effect: Andromeda. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως δεν υπάρχουν σχέδια για μελλοντικά patches για το single-player ή νέο περιεχόμενο σχετικό με την ιστορία. Η ομάδα θα συνεχίσει να λέει ιστορίες από τον Ανδρομέδα Γαλαξία μέσα από τα επερχόμενα κόμικς και βιβλία της.

Ακολουθεί μικρό spoiler.

Η ομάδα έκανε γνωστό πως μέσα από τα κόμικς και τα βιβλία θα μάθουμε και για μια από τις ανεξερεύνητες πτυχές της ιστορίας, που πιθανότατα θα ήταν και το αντικείμενο του DLC. Ο λόγος γίνεται για το quarian ark, η μοίρα του οποίου είναι αβέβαιη, όπως μαθαίνουμε στο τέλος του παιχνιδιού.