Το Dark Souls γίνεται παιχνίδι καρτών

Υποδεχθείτε το Dark Souls: The Card Game
12 Αυγούστου 2017 12:42
Το Dark Souls γίνεται παιχνίδι καρτών

Οι προσπάθειες για να μεταφερθεί το σκοτεινό και αφιλόξενο σύμπαν του Miyazaki από τα Souls παιχνίδια σε διαφορετικές μορφές ψυχαγωγίας φαίνεται πως δεν έχει σταματημό. Αρκετά παλαιότερα, σας είχαμε ενημερώσει για την δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού για το Dark Souls, το οποίο έχει αναλάβει η Steamforged Games σε συνεργασία με την Banda Namco, έτσι ώστε να φέρει την "You Died" πρόκληση από την τηλεόραση, στο σαλόνι σας. Ένα χρόνο μετά, η εταιρία επανέρχεται με ένα ακόμη Souls project. Μέσω του Youtube καναλιού της, η ίδια ανακοίνωσε το Dark Souls: The Card Game, ένα παιχνίδι καρτών βασισμένο στο διάσημο και αποπνικτικό σύμπαν του Hidetaka Miyazaki.

Στο Dark Souls: The Card Game, μπορείτε να παίξετε συνολικά μέχρι και 4 άτομα και να παλέψετε αρκετά τέρατα και bosses γνωστά από την τριλογία παιχνιδιών. Κάθε χαρακτήρας έχει την δική του ξεχωριστή και ηρωική ιδιότητα, μαζί με το αρχικό του starting deck καρτών. Μέσα σε αυτά τα deck υπάρχουν κάρτες με ικανότητες, όπως αύξηση του Stamina, Strength κτλπ. Ενδιαφέρον είναι πως τις χαμένες κάρτες μπορείτε να τις ξαναποκτήσετε μόνο εφόσον ξεκουραστείτε σε ένα Bonfire.

Ετοιμάστε λοιπόν τα Deck σας, ακονίστε τα μυαλά σας και ετοιμαστείτε για σκοτεινές μονομαχίες μαζί με φίλους έτσι ώστε να ξεπεράσετε μία ακόμα, ίδια, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική Souls πρόκληση. Το Dark Souls: The Card Game θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2018. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε κάνοντας κλικ εδώ.