Φήμη: Τα ελληνικά έρχονται στο PS4!

Μεγάλη αλλαγή για τους Έλληνες με το update 5.0
10 Αυγούστου 2017 06:52
Φήμη: Τα ελληνικά έρχονται στο PS4!

Το μεγάλο update 5.0 του PlayStation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και το Eurogamer κατάφερε να αποκτήσει μια πρώτη λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά που θα προσθέσει η ενημέρωση.

Η σημαντικότερη αλλαγή του update 5.0 για τους Έλληνες είναι η προσθήκη της ελληνικής γλώσσας στην κονσόλα. Συγκεκριμένα, μαζί με μερικές ακόμη γλώσσες, το PS4 θα εμπλουτιστεί και με τα ελληνικά. Δεν διευκρινίζεται αν αφορά πλήρη εξελληνισμό του κεντρικού μενού ή αν η προσθήκη της γλώσσας αφορά μόνο την ανταλλαγή μηνυμάτων. Η επίσημη ανακοίνωση της Sony θα είναι πιο συγκεκριμένη και αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Πέρα από αυτό, η εν λόγω ενημέρωση θα προσθέσει τη δυνατότητα streaming στο Twitch σε 1080p και 60fps αν είστε κάτοχοι PS4 Pro, θα φέρει τα notifications στο Quick Menu, τη δυνατότητα να κάνετε follow οποιονδήποτε χρήστη και όχι μόνο τους Verified λογαριασμούς, καθώς και περισσότερες επιλογές για τα Parental Controls. Παράλληλα, αναμένεται να ενημερωθεί με νέα εμφάνιση και το επίσημο mobile application του PlayStation.

Αν και το Eurogamer θεωρείται ως μια από τις εγκυρότερες πηγές της βιομηχανίας, φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως η Sony για την ώρα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε λάβετε υπόψιν με επιφύλαξη τις παραπάνω πληροφορίες.