Τα σχέδια της Nintendo για την Gamescom 2017

Livestreams για τους επερχόμενους τίτλους της
09 Αυγούστου 2017 09:04
Τα σχέδια της Nintendo για την Gamescom 2017

Η Nintendo ανακοίνωσε πως φέτος θα δηλώσει βροντερό παρόν στην Gamescom 2017 και ήδη έχει προγραμματίσει livestreams για δύο από τους πιο μεγάλους επερχόμενους τίτλους της. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν νέα πλάνα από τα Super Mario Odyssey και Metroid: Samus Returns των Nintendo Switch και Nintendo 3DS αντίστοιχα. Στα δύο streams θα υπάρχουν μέλη από τις ομάδες ανάπτυξης που θα σχολιάζουν το gameplay και θα αποκαλύψουν νέα στοιχεία για τους δύο τίτλους.

  • Το Super Mario Odyssey livestream θα πραγματοποιηθεί στις 4:00μμ το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Αυγούστου. Παρουσιαστής θα είναι ο παραγωγός του τίτλου Yoshiaki Koizumi.
  • Το Metroid: Samus Returns livestream θα πραγματοποιηθεί στις 1:00πμ τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Αυγούστου. Παρουσιαστές θα είναι ο παραγωγός Yoshio Sakamoto και ο creative director José Luis Márquez

Η Nintendo αναμένεται να αφιερώσει χρόνο και στα Fire Emblem Warriors και Xenoblade Chronicles 2, κατά την διάρκεια της έκθεσης. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε αφορά την Gamescom 2017.