Deus Ex: Mankind Divided | Οι δημιουργοί σχολιάζουν τον τερματισμό

Που φάνηκε απότομο σε πολλούς
06 Αυγούστου 2017 09:50
Deus Ex: Mankind Divided | Οι δημιουργοί σχολιάζουν τον τερματισμό

Η Mary DeMarle αναμένεται να μιλήσει στα πλαίσια της DICE Europe 2017 για την εμπειρία της με την πολύχρονη ανάπτυξη των Deux Ex τίτλων, ως Narrative Director. Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη που αποτελεί πρόλογο για την ομιλία αυτή και στην οποία αναφέρθηκε στον τερματισμό του Deus Ex: Mankind Divided, ο οποίος από πολλούς θεωρήθηκε απότομος.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα.

Είναι μέρος του να εργάζεσαι σε κάτι για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πώς συνεχίζεις να πιέζεις για να το βελτιώσεις. Η ομιλία μου θα αγγίξει αυτές τις ανεπίλυτες πτυχές του σεναρίου και πώς προέκυψαν εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε. Γνωρίζω ότι μερικοί από τους οπαδούς είναι απογοητευμένοι που κάποια πράγματα έμειναν αναπάντητα. Εάν είχαμε περισσότερο χρόνο τότε ίσως θα είχαμε αντιμετωπίσει μερικά πράγματα διαφορετικά, αλλά αυτό είναι μέρος του προβλήματος με την ανάπτυξη ενός δημιουργικού παιχνιδιού και την προσπάθεια να κάνεις το κάτι παραπάνω.

Γενικά, μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται και μου αρέσει να έχω ανεπίλυτα ερωτήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια κατάληξη για κάποια από αυτά τα ερωτήματα στο μέλλον με κάποιο τρόπο. Είναι διασκεδαστικό να διεγείρεις τη φαντασία του παίκτη και να τους κάνεις να βρίσκουν μόνοι τους τι συνέβη. Μου αρέσει οι παίκτες να ενώνουν τα κομμάτια του παζλ. Ωστόσο, εύχομαι να είχαμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε κάποιες πτυχές του σεναρίου λίγο καλύτερα, αλλά εν τέλει είναι αυτό που είναι.

Tags: