Destiny 2: Θα μπλοκάρει την χρήση του FRAPS και λειτουργίες του OBS

Καθώς και πολλά ακόμη αντίστοιχα προγράμματα
05 Αυγούστου 2017 11:01
Destiny 2: Θα μπλοκάρει την χρήση του FRAPS και λειτουργίες του OBS

Η Bungie αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για την PC έκδοση του Destiny 2 και συγκεκριμένα έκανε γνωστό πως το παιχνίδι θα περιορίζει την χρήση διαφόρων προγραμμάτων. Συγκεκριμένα, third-party εφαρμογές που μετρούν το framerate και παρέχουν άλλα στατιστικά όπως είναι τα EVGA Precision XOC, MSI Afterburner και Fraps δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν.

Συνολικά, εφαρμογές τρίτων που βάζουν κώδικα στον client του παιχνιδιού θα μπλοκάρονται. Ομοίως, overlays άλλων εφαρμογών, όπως για παράδειγμα το Discord, δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν όσο παίζετε Destiny στο PC σας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα NVIDIA Shadowplay και AMD ReLive θα μπορούν να καταγράφουν gameplay πλάνα, όπως και τα λογισμικά των Elgato και AVerMedia. Ωστόσο, το OBS και το XSplit θα μπορούν να καταγράψουν το παιχνίδι μόνο όταν βρίσκεται σε window ή borderless window, στα Screen Capture και Window Capture modes. Αντίστοιχα λογισμικά δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν επίσης σε Full Screen mode.

Το Destiny 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για τα PS4 και Xbox One, ενώ η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα καταφθάσει στις 24 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο και τους παραπάνω περιορισμούς θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Bungie.

Tags: