Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ξεπέρασε κάθε προσδοκία για την Activision

Ελπιδοφόρο δείχνει το μέλλον για επόμενα remasters
04 Αυγούστου 2017 14:04
Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ξεπέρασε κάθε προσδοκία για την Activision

Ο διασκεδαστικός και νοσταλγικός Crash κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει τις καρδιές των νέων gamers, αλλά και να ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις σε όσους μεγάλωσαν με αυτόν. Η remastered τριλογία της Activision κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες για την εταιρία, κάνοντας το μέλλον ακόμη πιο ελπιδοφόρο για επόμενα remasters. Κατά την διάρκεια της συνάντησης των μετόχων της Activision για το περασμένο οικονομικό τρίμηνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Eric Hirshberg και ο Chief Operation Officer, Collister "Coddy" Johnson μίλησε για την θέση της εταιρίας σχετικά με τα remasters. Ο Hirshberg ανέφερε πως η Activision γνώριζε πως υπήρχε ένα παθιασμένο κοινό για το Crash Bandicoot, αλλά η αγάπη του κόσμου για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy κατάφερε να φέρει προ εκπλήξεως την εταιρία.

Ακόμη, ο ίδιος πρόσθεσε πως υπάρχουν και άλλα IPs στην λίστα της εκδότριας εταιρίας και αναφέρει χαρακτηριστικά πως "μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως θα υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα στο μέλλον με ακόμη περισσότερα IP. Τέλος, ο Hirshberg υπαινίχθηκε πως υπάρχει η ευκαιρία να δουν κλασικά IP και να αναρωτηθούν οι ίδιοι αν αυτά μπορούν να ξαναγεννηθούν σε μία νέα πλατφόρμα, όπως ακριβώς πράττει η εταιρία με το Skylanders στις mobile συσκευές.

Έτσι, από ότι φαίνεται η εταιρία θα λάβει σοβαρά υπόψιν τα remasters μετά την επιτυχία του Crash και ίσως καταφέρουμε να δούμε και επόμενα κεφάλαια του διασκεδαστικού ήρωα να καταφθάνουν στο PS4 υπό την μορφή remaster. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα; Θα θέλατε να δείτε κάποιο ακόμη remaster για το Crash; Πείτε μας στα σχόλια.