Assassin’s Creed Origins: Τα tombs του AC2 θα επιστρέψουν

Ένα αγαπημένο στοιχείο από το δεύτερο Assassin’s Creed
03 Αυγούστου 2017 13:39
Assassin’s Creed Origins: Τα tombs του AC2 θα επιστρέψουν

Μιλώντας στο Official PlayStation Magazine, ο creative director του Assassin’s Creed Origins, Ashraf Ismail, έκανε γνωστό πως τα tombs που γνωρίσαμε στο Assassin’s Creed 2 θα επιστρέψουν στο νέο κεφάλαιο της σειράς. Συγκεκριμένα, μιας και το Origins λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Αίγυπτο, είναι λογικό η εξερεύνηση και η ληστεία τάφων να επιστρέψει, μιας και είναι κάτι που συνέβαινε με τεράστια συχνότητα την συγκεκριμένη εποχή.

Τα διάφορα tombs του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν τόσο κλασικούς γρίφους, όσο και γρίφους πλοήγησης και άλλες προκλήσεις. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως πολλοί τάφοι θα βασίζονται στους αντίστοιχους πραγματικούς. Όπως εξηγεί ο Ismail:

Έχουμε προσπαθήσει πολύ για να δημιουργήσουμε εκ νέου αυτούς τους τάφους. Όλα όσα είναι πραγματικά γνωστά τα έχουμε χαρτογραφήσει, έχουμε φωτογραφίες, έχουμε τις έρευνες που έχουν γίνει σε αυτούς του τάφους και πραγματικά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια όσο το δυνατόν πιο πιστή αναπαράστασή τους. Φυσικά, το διασκεδάζουμε και πάμε και ένα βήμα παραπέρα, για παράδειγμα, ποιοι είναι οι μυστικού θάλαμοι που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη;

Το Assassin’s Creed Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.