Red Dead Redemption 2: Τι γίνεται με την PC έκδοση;

Αρνείται να απαντήσει η Take-Two
03 Αυγούστου 2017 08:49
Red Dead Redemption 2: Τι γίνεται με την PC έκδοση;

Στα πλαίσια της οικονομικής συνδιάσκεψης της Take-Two Interactive Software, ο πρόεδρος της, Karl Slatoff, μίλησε για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και την στάση της εταιρίας απέναντι σε αυτή. O Slatoff τόνισε πως εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι. Για παράδειγμα, τίτλοι όπως τα Civilization και Xcom ταιριάζουν πάρα πολύ στην πλατφόρμα, ενώ άλλοι όχι και τόσο, οπότε η στάση της εταιρίας διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ανεξαρτήτως, ο Slatoff επισήμανε στη συνέχεια πως η αγορά των PC είναι καλή, μεγάλη, ζωντανή και βασική και έτσι η εταιρία εστιάζει σε αυτή, αφού την θεωρεί πολύ σημαντική συνολικά.

Το αξιοσημείωτο είναι πως στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο της μεταφοράς του άκρως αναμενόμενου Red Dead Redemption 2 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two, μητρικής εταιρίας της Rockstar, αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει για το αν τελικά το παιχνίδι θα καταφθάσει κάποια στιγμή στα PC, τονίζοντας πως οτιδήποτε νεότερο θα το μάθουμε από την ίδια την Rockstar Games.

Για την ώρα, λοιπόν, γνωρίζουμε απλώς πως το Red Dead Redemption 2 θα καταφθάσει στα PS4 και Xbox One κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Πως θεωρείτε εσείς ότι μπορεί να ερμηνευθεί η στάση της Take-Two, που αρνείται να απαντήσει σχετικά με την έλευση του τίτλου στους υπολογιστές;