Φήμη: Η Rockstar ετοιμάζει νέο Midnight Club

Διέρρευσαν εικόνες από κάποιο reboot ή remaster;
02 Αυγούστου 2017 09:39
Φήμη: Η Rockstar ετοιμάζει νέο Midnight Club

Οι φήμες, οι εικασίες και οι διαρροές που αφορούν την Rockstar Games φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό τον τελευταίο καιρό. Μια νέα διαρροή θέλει την πασίγνωστη ομάδα να ετοιμάζεται για την επιστροφή της racing σειράς της, Midnight Club.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του reddit εντόπισε στους servers του Xbox Live ένα παιχνίδι με την ονομασία Midnight Club και μερικές εικόνες από τον τίτλο που έγιναν capture μέσω της λειτουργίας του Xbox One και παρουσιάζουν την αρχική οθόνη του παιχνιδιού και το customization menu για ένα Skyline GTR.

Οι παραπάνω εικόνες προέρχονται πιθανότατα από έναν developer της Rockstar που εργάζεται σε κάποιου είδους reboot ή remaster και μάλλον ξεχάστηκε, τραβώντας φωτογραφίες. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την δημοσίευση στο reddit με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε να κάνουμε και μια κάποιο περίτεχνο fake δημιούργημα ή με κάποια εσωτερική δοκιμή που δεν έπρεπε να δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πλέον ο χρήστης έχει κάνει τα profiles του στο Social Club της Rockstar και στο Xbox, ιδιωτικά, ενώ έχει κατεβάσει και τα captures του από το Xbox Live. Ωστόσο, το εικονίδιο του παιχνιδιού παραμένει (για την ώρα) στους servers της υπηρεσίας. Προς το παρόν, όλα τα παραπάνω παραμένουν απλώς φήμες, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Για την ιστορία, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το Midnight Club: Los Angeles που κυκλοφόρησε το 2008 για τα PS3, Xbox 360 και PSP.