Το Resident Evil Revelations έρχεται στο Nintendo Switch

Ημερομηνία για τις εκδόσεις των PS4 και Xbox One
01 Αυγούστου 2017 09:50
Το Resident Evil Revelations έρχεται στο Nintendo Switch

Μόλις χθες σας ενημερώσαμε για τις προθέσεις της Capcom να φέρει περισσότερα από τα παιχνίδια της στο Nintendo Switch και σήμερα μαθαίνουμε πως η σειρά Resident Evil ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στην υβριδική κονσόλα. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter ανακοινώθηκε πως τα Resident Evil Revelations 1 και 2 θα καταφθάσουν στο Switch κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2017.

Πέρα από το σύστημα της Nintendo, μέσα από την εν λόγω δημοσίευση έγινε γνωστό και το πότε θα καταφθάσει το παιχνίδι στα PS4 και Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού του 3DS θα τρέχει σε 1080p ανάλυση με βελτιωμένο framerate, περισσότερες λεπτομερείς στα περιβάλλοντα και καλύτερα animations στους εχθρούς. Όλα τα DLC θα περιλαμβάνονται ως rewards που θα μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσα από το παιχνίδι.

Το Resident Evil Revelations θα κυκλοφορήσει στα PS4 και Xbox One στις 29 Αυγούστου και θα κοστίζει $19.99. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το προαναφερθέν tweet.