Έφυγε από την ζωή ο βετεράνος της BioWare Corey Gaspur

Η ομάδα θρηνεί τον Lead Gameplay Designer του Anthem
01 Αυγούστου 2017 08:17
Έφυγε από την ζωή ο βετεράνος της BioWare Corey Gaspur

Όπως ανακοίνωσε η BioWare με ένα σύντομο μήνυμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ο βετεράνος του στούντιο, Corey Gaspur, έφυγε από τη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του, δεν έγιναν γνωστά. Ο Gaspur ξεκίνησε την καριέρα του στην gaming βιομηχανία το 2006 από την Propaganda Games, όπου είχε συνεισφέρει στο Turok. Μετά από ένα χρόνο προσλήφθηκε στην BioWare.

Στα εννέα του χρόνια του στο στούντιο είχε αναλάβει πολλούς ρόλους, όπως μεταξύ άλλων Gameplay Designer, Level Designer και Lead Combat Designer και είχε συνεισφέρει σημαντικά στα Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, και Mass Effect 3. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και συγκεκριμένα ήταν ο Lead Gameplay Designer του Anthem.

Μάλιστα, ο Casey Hudson που επέστρεψε πρόσφατα στην ομάδα εξέφρασε την θλίψη του και τόνισε πως θα θυμάται τον Gaspur ως έναν απίστευτο designer και φίλο.

Ο μόνος τρόπος για να τιμήσουμε τον βετεράνο δημιουργό της BioWare είναι να θαυμάσουμε για άλλη μια φορά την δουλειά του στην εντυπωσιακή αποκάλυψη του Anthem από την E3 2017.