UK Charts: Ο Crash στην κορυφή για τέταρτη εβδομάδα

Παραμένει δεύτερο το Splatoon 2
31 Ιουλίου 2017 10:20
UK Charts: Ο Crash στην κορυφή για τέταρτη εβδομάδα

Η εξαιρετική πορεία του Crash συνεχίζεται, αφού ο τίτλος της Activision παρέμεινε στην κορυφή των UK Charts για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα, το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερος πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου. Πρόκειται για την τέταρτη φορά που η αποκλειστικότητα του PS4 καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή. Συνεχίζοντας, στην δεύτερη θέση συναντάμε ξανά το Splatoon 2 του Nintendo Switch, ενώ τρίτο παρέμεινε το ασταμάτητο Grand Theft Auto V.

Μιας και είχαμε να κάνουμε με εβδομάδα προσφορών για πολλά αγγλικά καταστήματα, η λίστα αυτή τη φορά είναι αρκετά αλλαγμένη. Η τέταρτη, πέμπτη και η έκτη θέση ανήκει στην Bethesda και στα Fallout 4, Doom και Dishonored 2 αντίστοιχα. Έβδομο βρέθηκε το Miitopia του 3DS, ενώ όγδοο είναι το Rugby League Live 4. Οι δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας ανήκουν στα FIFA 17 και Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands αντίστοιχα.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που μας πέρασε.

1. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Activision Blizzard)
2. Splatoon 2 (Nintendo)
3. Grand Theft Auto V (Take-Two)
4. Fallout 4 (Bethesda)
5. Doom (Bethesda)
6. Dishonored 2 (Bethesda)
7. Miitopia (Nintendo)
8. Rugby League Live 4 (Alternative)
9. FIFA 17 (EA)
10. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (Ubisoft)