EA και Ubisoft ανακουφισμένες από την καθυστέρηση του RDR2

“Ανοίγει ευκαιρίες για όλους”
30 Ιουλίου 2017 14:54
EA και Ubisoft ανακουφισμένες από την καθυστέρηση του RDR2

Πρόσφατα, στα πλαίσια της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, ο CFO της Ubisoft είχε αναφέρει πως η καθυστέρηση του Red Dead Redemption 2 είναι σαφώς θετική εξέλιξη για τα οικονομικά της εταίρας, καθώς της δίνει ένα μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο για την κυκλοφορία μερικών τίτλων της. Όπως φαίνεται και η Electronic Arts είναι ανακουφισμένη από την καθυστέρηση του παιχνιδιού της Rockstar Games.

Συγκεκριμένα, κατά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, ο CFO της EA, Blake Jorgensen, δήλωσε:

Αυτό που ανακαλύψαμε ιστορικά, πολλές φορές είχαμε τρίμηνα που έδειχναν απογοητευτικά λόγω του ανταγωνισμού. Σκεφτείτε το Grand Theft Auto V, όταν βγήκε, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι μεγαλώνει συνολικά την αγορά. Οδηγεί τις πωλήσεις των κονσολών. Συχνά, πολλοί από αυτούς τους τίτλους πωλούνται σε bundles για να βοηθήσουν ή να μειώσουν την τιμή μιας κονσόλας για τον καταναλωτή και έτσι αυξάνουν τον ενθουσιασμό στην αγορά. Αυτό μας αρέσει. Είναι επωφελής για τον καταναλωτή και ωφελεί και εμάς, διότι δημιουργεί ενθουσιασμό γύρω από τα παιχνίδια.

Επομένως δεν νομίζω ότι μας ενοχλεί, αλλά μας ενθουσιάζει θα έλεγα αντ 'αυτού. Και ίσως να θυμάστε το Red Dead Redemption 2 ήταν αρχικά στα σχέδιά μας για το τρίτο τρίμηνο και το τέταρτο τρίμηνο του ημερολογιακού έτους, όποτε η απουσία του δημιουργεί μια μικρή ευκαιρία, νομίζω, για όλους.

Το Red Dead Redmption 2 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017, ωστόσο έλαβε καθυστέρηση για τα μέσα του 2018. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για τα PS4 και Xbox One.