Τέλος στα απαράδεκτα μοντέλα χαρακτήρων του Marvel vs. Capcom Infinite

Η εταιρία αποφάσισε επιτέλους να αντιμετωπίσει το πρόβλημα
25 Ιουλίου 2017 14:03
Τέλος στα απαράδεκτα μοντέλα χαρακτήρων του Marvel vs. Capcom Infinite

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο κεφάλαιο στην σειρά Marvel vs. Capcom, οι fans, παρόλο που έχουν μείνει ευχαριστημένοι σχετικά με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και τα όσα νέα έχει να προσφέρει, συνεχίζουν να ωρύονται στο διαδίκτυο σχετικά με τα απαράδεκτα μοντέλα χαρακτήρων για μαχητές από την Capcom πλευρά του ρόστερ. Μετά από memes, φωνές και ποικιλία από αρνητικά σχόλια, η εταιρία αρχίζει να ακούει τους fans του παιχνιδιού και ετοιμάζει να προβεί σε διορθώσεις, ή καλύτερα, βελτιώσεις. Στα πλαίσια της Comic-Con 2017, ο Yoshinori Ono σε δήλωση του είπε τα εξής:

"Με βάση το feedback που ακούσαμε, αυτή την στιγμή πραγματοποιούμε βελτιώσεις στην Chun-Li όπως επίσης και σε άλλους Capcom χαρακτήρες. Δεδομένου πως υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει, δεν έχουμε τίποτα τελικό να σας παρουσιάσουμε, οπότε, μείνετε συντονισμένοι".

Πάντα είναι ευχάριστο το γεγονός όταν μία εταιρία ακούει το feedback του κοινού της και διορθώνει την κατάσταση. Βέβαια, το μόνο που μένει μέχρι στιγμής είναι να δούμε αυτά τα λόγια στην πράξη. Το Marvel vs. Capcom Infinite κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.