NPD Ιουνίου: PS4 και Tekken 7 στην κορυφή

Ο καλύτερος Ιούνιος για το PS4 έως τώρα
21 Ιουλίου 2017 13:44
NPD Ιουνίου: PS4 και Tekken 7 στην κορυφή

Το NPD Group δημοσίευσε τα στατιστικά του στοιχεία για τον Ιούνιο, σχετικά με την αγορά των βιντεοπαιχνιδιών στην Αμερική. Για έναν ακόμη μήνα το PS4 βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων όσον αφορά το hardware, με το χρυσό Slim μοντέλο του 1TB να βοηθά ιδιαιτέρως. Μάλιστα έχουμε να κάνουμε με τον καλύτερο Ιούνιο για το PS4 μέχρι και σήμερα.

Όσον αφορά τώρα τα παιχνίδια, την τιμητική του είχε το fighting genre. Συγκεκριμένα, ο τίτλος που επέφερε τα περισσότερα έσοδα ήταν το Tekken 7, με το Injustice 2 να ακολουθεί αμέσως μετά στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Τρίτο ήρθε το ασταμάτητο Grand Theft Auto V. Στην τέταρτη θέση συναντάμε το Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, το οποίο είχε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο και παρόλο που ήταν μόλις δύο μέρες στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούνιο, κατάφερε να αποσπάσει μια τόσο υψηλή θέση. Οι θέσεις πέντε μέχρι και επτά ανήκουν στη Nintendo και συγκεκριμένα στα Arms, Mario Kart 8: Deluxe και The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά την λίστα με τους τίτλους που επέφεραν τα περισσότερα έσοδα στην αγορά της Αμερικής τον Ιούνιο. Περισσότερα στατιστικά μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

  1. Tekken 7
  2. Injustice 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
  5. Arms
  6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7. Mario Kart 8
  8. Overwatch
  9. NBA 2K17
  10. Horizon Zero Dawn
  11. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  12. Call of Duty: Black Ops III
  13. MLB 17: The Show
  14. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
  15. Call of Duty: Infinite Warfare
  16. Battlefield 1
  17. Minecraft
  18. The Elder Scrolls Online: Morrowind
  19. FIFA 17
  20. Forza Horizon 3