Ο πατέρας των Mass Effect επιστρέφει στην BioWare

Σημαντικές ανακατατάξεις στο στούντιο
19 Ιουλίου 2017 15:08
Ο πατέρας των Mass Effect επιστρέφει στην BioWare

Τον τελευταίο καιρό η BioWare βρίσκεται στην επικαιρότητα έπειτα από την ανακοίνωση του εντυπωσιακού Anthem και την κυκλοφορία του Mass Effect Andromeda, η οποία ήταν ταραχώδης και έφερε στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα που επικρατούν στο στούντιο. Παράλληλα, είχαν ακουστεί φήμες πως η σειρά Mass Effect έχει μπει πλέον στον πάγο και πως η ομάδα της BioWare στο Montreal συρρικνώθηκε και πλέον έχει πάλι βοηθητικό ρόλο.

Μάλλον όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, μιας και τελικά έγιναν σημαντικές ανακατατάξεις στην BioWare. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως ο general manager της ομάδας, Aaryn Flynn, αποχώρησε έπειτα από 17 χρόνια σε αυτήν. Από την άλλη, ο πατέρας της σειράς Mass Effect και creative director της αρχικής τριλογίας αποχώρησε από τα Microsoft Studios και επέστρεψε “σπίτι”. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Casey Hudson, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Aaryn ως γενικός διευθυντής.

Μπορείτε να βρείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Aaryn Flynn πατώντας εδώ, ενώ το μήνυμα του Casey Hudson σχετικά με την επιστροφή του, θα το βρείτε πατώντας εδώ.