Ο Nomura μιλά για τα Kingdom Hearts III και Final Fantasy VII Remake

Δύσκολη η ταυτόχρονη ανάπτυξη των δύο τίτλων
18 Ιουλίου 2017 13:05
Ο Nomura μιλά για τα Kingdom Hearts III και Final Fantasy VII Remake

Ο θρυλικός δημιουργός της Square Enix, Tetsuya Nomura, εργάζεται πυρετωδώς την τελευταία περίοδο αφού έχει αναλάβει τα χρέη του director τόσο για το Kingdom Hearts III, όσο και για το Final Fantasy VII Remake. Μιλώντας στο DualShockers, ο Nomura αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να εργάζεται συγχρόνως σε δύο τίτλους, αλλά και στα πλεονεκτήματα που έχει μια τέτοια προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η μεγαλύτερη δυσκολία είναι το πόσο βαρύ είναι το πρόγραμμά του, αφού έχει να διαχειριστεί δύο τίτλους. Από την άλλη σημείωσε πως δεν τον δυσκολεύει το γεγονός πως έχει να κάνει με δύο πολύ διαφορετικά παιχνίδια. Αντιθέτως, επισήμανε πως αν ήταν παρόμοιοι τίτλοι θα άρχιζε ο ένας να μοιάζει υπερβολικά στον άλλον. Τώρα, εξαιτίας της διαφορετικότητάς τους, υπάρχει το θετικό πως ότι δεν μπορεί να καταφέρει ο Nomura στο ένα παιχνίδι, το επιτυγχάνει στο άλλο.

Όσον αφορά το πιεσμένο του πρόγραμμα, ο Nomura ανέφερε μάλιστα πως καθώς ετοιμαζόταν για να ταξιδέψει στην Αμερική για το D23 και το Kingdom Hearts III, έπρεπε να βιαστεί και να κανονίσει ένα επείγων meeting για το Final Fantasy VII Remake.