Ανακοινώθηκε το Moonrise

Από τον δημιουργό του State of Decay
04 Αυγούστου 2014 16:12
Ανακοινώθηκε το Moonrise

H Kabam, ένα στούντιο με μεγάλη ιστορία στα free to play online strategy games, ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με την Undead Labs για την ανάπτυξη του Moonrise, ένα ολοκαίνουργιο RPG για smartphones και tablets.

Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την δημιουργία ενός παιχνιδιού. Η Kabam είναι υπεύθυνη για πολλούς free-to-play τίτλους, έχοντας δημιουργήσει μεταξύ άλλων τα Kingdom of Camelot, Dragons of Atlantis και το The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth, παιχνίδια που συνολικά της έχουν επιφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Από την άλλη πλευρά, η Undead Labs είναι ο δημιουργός του τίτλου επιβίωσης State of Decay, ένας εκ των κορυφαίων σε πωλήσεις στο Xbox Live Arcade.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Undead Labs. Είναι μια ομάδα βετεράνων που έχει εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα franchises όλων των εποχών», δήλωσε ο Aaron Loeb, ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Kabam Βόρειας Αμερικής. Ακόμη, ανέφερε: "Το Moonrise, θα φέρει μια πραγματικά επόμενης γενιάς εμπειρία στα smartphones για τους gamers σε όλο τον κόσμο."

Το Moonrise θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην PAX Prime στις 29 Αυγούστου 2014 στο Seattle της Washington.

Tags: