Pachter: Μέσα στο 2019 το PS5

Νέες δηλώσεις από τον γνωστό αναλυτή
08 Ιουλίου 2017 10:56
Pachter: Μέσα στο 2019 το PS5

Οι φήμες φουντώνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από το PlayStation 5 και ενώ ακόμα φαντάζει μακριά η κυκλοφορία του, ο Michael Pachter, γνωστός αναλυτής της gaming βιομηχανίας, δεν δίστασε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα στην ιστοσελίδα GamingBolt. Ο Pachter πιστεύει πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει το 2019 και πρόκειται να είναι backwards compatible με το PS4 Pro, κάτι που σημαίνει πως θα υποστηρίζει τα παιχνίδια του PS4 και του PS4 Pro. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Shawn Layden είχε αναφέρει πως η Sony δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει ακόμα μια ανανεωμένη έκδοση του PS4 μετά το PS4 Pro και πως το επόμενο βήμα για την εταιρία είναι το PS5.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Michael Pachter όπως εμφανίστηκαν στο GamingBolt, μεταφρασμένες από εμάς.

Μου αρέσει πολύ ο Shawn και δεν πιστεύω πως προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο. Τεχνικά, το PlayStation 4 Pro είναι καλύτερο από το PS4, οπότε πιστεύω αυτό είναι το μισό βήμα προς το PlayStation 5. Το PlayStation 5 θα είναι το άλλο μισό βήμα. Οπότε είναι ειλικρινής όταν λέει πως δεν θα κάνει μισό βήμα αλλά το PlayStation 5...πόσο πιο γρήγορο μπορεί να είναι; Σίγουρα θα υποστηρίζει 4K. Θα υποστηρίζει 240 καρέ το δευτερόλεπτο; Τέλεια. Θα παίζει παιχνίδια που φτιάχτηκαν για το PS4 Pro; Αυτή είναι η ερώτηση. Πιστεύω πως ναι. Θεωρώ πως θα χτίσουν μία κονσόλα που θα είναι backwards compatible με το PS4 Pro. Όλο αυτό οι καταναλωτές θα το αντιληφθούν ως ένα μισό βήμα ενώ ο Shawn λέει την αλήθεια πως θα είναι μια ολοκληρωμένη κονσόλα.

 

Οι προσδοκίες μου είναι πως δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Πιστεύω θα κυκλοφορήσει το 2019 ή το 2020 αλλά το πιο πιθανό είναι το 2019. Η Sony προσπαθεί να το διότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν μια συσκευή ικανή να αναπαράγει 4K όταν η αγορά των 4K TV φτάσει στο 50% στις Ηνωμένες Πολιτείες και 35% στον υπόλοιπο κόσμο. Πιστεύω πως η Sony έχει ήδη ολοκληρώσει τις σκέψεις της στο πως θα είναι ο επόμενος κύκλος γενιάς κονσολών. Νομίζω ότι γνωρίζουν ήδη τι πρέπει να κάνουν.

 

Tags: