Nintendo Switch: Απογοητευμένη με την δύναμή του η THQ Nordic

Δυσκολεύει τη μεταφορά των τίτλων της
07 Ιουλίου 2017 13:25
Nintendo Switch: Απογοητευμένη με την δύναμή του η THQ Nordic

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, ο Reinhard Pollice που έχει τον ρόλο του business και product development director στην THQ Nordic γνωστοποίησε το πως βλέπει η εταιρεία το Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, ο Pollice στάθηκε στην ‘ιπποδύναμη’ της κονσόλας και στα προβλήματα που συνάντησε ο publisher κατά τις προσπάθειες του να μεταφέρει μερικά από τα παιχνίδια του. Αν και η THQ Nordic, αποτελεί μια ιδιότυπη αναγέννηση της THQ, η εταιρεία δεν ασχολείται τόσο με casual και family τίτλους, αλλά με παιχνίδια για πιο μεγάλο σε ηλικία κοινό, όπως είναι για παράδειγμα τα ELEX, Sina Mora EX, Battle Chasers: Nightwar και Darksiders III.

Αν και η THQ Nordic έχει ήδη ανακοινώσει πως τα Sina Mora EX και Battle Chasers: Nightwar θα καταφθάσουν στην υβριδική κονσόλα, ο Pollice τόνισε πως το ELEX δεν είναι δυνατό να τρέξει στην κονσόλα αυτή τη στιγμή, ενώ το αν θα έρθει το Darksiders III παραμένει αμφίβολο.

Ακολουθεί ένα σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του.

Είμαστε σε επαφή με τη Nintendo σχετικά με το Switch για περισσότερο από ένα χρόνο και έτσι έχουμε εξετάσει την κονσόλα για το τωρινό line-up μας…κοιτάμε αν είναι δυνατόν. Είναι λίγο λυπηρό το γεγονός ότι δεν επέλεξαν λίγο πιο δυνατό hardware, αλλά είναι αυτό που είναι, οπότε πρέπει απλώς να προσαρμοστούμε σε αυτό.